Жіноче серце, сповнене любові: Портрети киянок на початку ХХІ століття: Збірка нарисів / Упор. В.В. Сирота, Л.П. Урманова.- К.: Просвіта, 2001.- 520 с.

Збірка нарисів розповідає про жінок м. Києва, які віддають свій талант і душу улюбленій фаховій справі та громадській діяльності, дбають про розвиток і розквіт столиці України.


Жіноче серце, сповнене любові: Портрети киянок на початку ХХІ століття: Збірка нарисів: Кн. 2 / Упор. Г.М.Менжерес.- К.: Просвіта, 2003.- 520 с.


Героїні книги- особистості яскравої, енергійної вдачі, які пізнали щастя самореалізації. Їм притаманні велика працездатність і постійне бажання бути корисними людям, рідному місту. Автори нарисів прагнули не тільки якомога ширше подати спектр професійної і громадської діяльності героїнь, а й розкрити їхню індивідуальність, їхній внутрішній світ, їхню жіночу сутність.


Жіноче серце сповнене любові: Портрети киянок- учасниць Великої Вітчизняної війни/ Г. Архипенко, С. Йовенко.- К.: Політехніка, 2005.- 88 с.

Розповіді про киянок- учасниць Великої Вітчизняної війни. Книга присвячена всім тим, хто здолав фашизм і приніс на Землю мир.



Жіноче серце, сповнене любові: Нариси про киянок-учасниць бойових дій в Афганістані та збройних конфліктів у інших країнах : Кн. 4 / Упор. Г.Архипенко.- К.: АДЕФ-Україна, 2006.- 124 с.

На жіночих долях героїнь нарисів, про яких йдеться на сторінках цього видання, позначилася війна та збройні конфлікти, що відбувалися в гарячих точках планети. Одні з цих жінок брали участь у бойових діях, інші ж у боях на чужій землі втратили синів чи чоловіків.

Жіноче серце , сповнене любові: Кн 5 / Упор. Г. Архипенко.- К.: АДЕФ-Україна, 2007.- 208 с.


Жіноче серце, сповнене любові: щастя, самоцінність та висока відповідальність материнства є лейтмотивом цієї книги нарисів, яку підготувала Спілка жінок м. Києва до Дня Матері, ім'ям якої осяяні всі святині людства і саме поняття Життя.